Curs PHP & Drupal 8 @UNIBUC

Informații generale

Ne bucurăm să te anunțăm că pentru semestrul 2 pregătim un curs practic de PHP şi Drupal 8, care se va desfășura pe parcursul a 9 săptamâni, câte 2 ore, în fiecare joi de la 8:00 la 10:00. Cursul practic "PHP & Drupal 8 @UNIBUC" se adresează în principal studenților de la Facultatea de Matematică și Informatică a Universității București. Cursului va conţine prezentări tehnice şi aplicaţii practice în fiecare săptămână.

Primul curs va avea loc în săptămâna 22 - 26 februarie la Facultatea de Matematică și Informatică a Universității București, în laboratorul 204.

Notă: Cursul nu intră în programa școlară și nu aduce credite în plus, doar noi cunoştinţe.

Misiune

Cursul își propune să vă prezinte bazele limbajului de programare PHP, ale bazei de date MySql şi a programării WEB. În a doua parte a cursului veţi învăţa să folosiţi Drupal 8 şi să dezvoltaţi propriile module şi servicii web. În cadrul cursului, studenții vor aprofunda limbajul de programare PHP, vor dobândi noțiuni legate de programarea orientată pe obiecte, design patterns și de asemenea vor vedea cum este să lucrezi cu o comunitate open source.

Notă: Cursul este gratuit, însă numărul de locuri este limitat.

Formularul de inscriere a fost inchis. S-au inscris 244 studenti si avem 30 de locuri. Pana miercuri, 17 februarie, va vom trimite e-mail cu raspunsul daca ati fost sau nu acceptati la acest curs.

 

Resurse

Dacă aveţi întrebări vă rugăm să ne contactaţi.

Tags: